čtvrtek 12. dubna 2007

Tak a jsme tady

Mejzlíkovic rodinka (věrná parta blízce spřátelených studentů 2. ročníku oboru Informační studia a knihovnictví na Slezské univerzitě v Opavě) má konečně svůj vlastní blog. Měl by být o všem co nás pálí a zajímá. O všem co během neopakovatelných studentských dnů prožíváme, o našem (ne)kulturním vyžití na akcích všeho druhu a vůbec o čemkoliv vás i nás napadne. Budeme se společnými silami snažit o pestré příspěvky a třeba se nám díky téhle snaze podaří přilákat i nějaké čtenáře mimo okruh studentů SLU. Tak tedy: otvírejte šampáňo - první mejzlíkovský post je na světě :o)

3 komentáře:

Mejzlík/Mejzlíková řekl(a)...

Tak že bych byla první kdo Honzův nápad okomentuje..no nemá to chybu,uvidíme jak se to chytne,ale myslím,že jo..můžem vytvořit Deník knihovnice Čokolíby :-))

Gonzo řekl(a)...

no to vis, ze je to dobrej napad 8) jenom sem musime neco psat-udrzet to tady trosku v chodu a na urovni.kdyz si kazdej vytvori svuj google account (je to stupidni) a bude prispivat pod svym jmenem, bude to uplne nej. v tehle zemi, kde ma svuj blog kdejaka zvlastni skola a kazda druha 13ka, by byl hrich, aby ho nemela intelektem obdarena rodina Mejzliku :)

Mejzlík/Mejzlíková řekl(a)...

Čau děcka... ;)
Miluju každý fajně promrhaný a propitý večer v knajpě se svou knihovnickou rodinou!!!
Jen tak dál...
A blog je supr...
PS: Ještě zvládnout vytvořit to "gůgl e´kount" a rrrozjedem to tady jak zamlada ve dvaašedesátém :)
Xikola