úterý 19. června 2007

Všechno jednou končí...

...a stejně tak končí i další akademickej rok. Pro hodně z nás už skončil úplně, některý ještě čeká poslední zkouška, jiní budou muset zase projít nástrahama praxe a na většinu z nás si pak někdy koncem srpna zubí brousí opravná z identifikace dokumentů. Tenhle rok byl ale v hodně věcech (aspoň z mýho pohledu) zlomovej. Ne, kvůli tomu, že se založil tenhle blog, nebo se ukázalo, že na to, aby jsme zdárně dokončili naši Sáčkovou univerzitu fakt všichni máme, ale z mnohem prostějšího důvodu. Je jím utužení přátelství. Těžko indentifikovatelnej pocit sblížení se všema v rodince, kvůli několika desítkám povedených akcí, kooperacím při testech, psychické podpoře u zkoušek, nebo interním hláškám a narážkám.

Pod vlivem nostalgie a vzpomínek na uplynulej školní rok, bych teď moc rád všem Mejzlíkům poděkoval za jakoukoliv malou blbost, kterou pro mě kdokoliv udělal! Protože i malý blbosti dokážou dohromady dát velkej celek. Velkou pseudorodinu :) A právě za tu jsem šťastnej.

Možná vám předešlý řádky přijdou jako nějaký vylívání srdce, ale co, ono to tak asi fakt je. Zítra v 6 ráno jedu domů a vím, že když po cestě neusnu, zamáčknu slzu v oku a budu vzpomínat na to, jak to tenhle rok ve škole díky VÁM bylo skvělý. Budete mi zkrátka chybět.

Tak teda, kdyby jsme se neviděli mějte se o prázkách parádně! Naplno si je užijte, pařte, kalte, koupejte se, opalujte, sexujte, vydělávejte hodně peněz na brigádách, fesťákujte, hodujte, skvěle se bavte na jakékoli akci, čtěte, poslouchejte, v pohodě praktikujte, koukejte na filmy a taky na sebe dávejte bacha! Prostě se mějte minimálně tak dobře jako během školních dní! ;) Mám Vás rád! :-*

Na závěr přidávám kalendář plánovaných akcí na prázdniny:

27. 6. 2007 výlet za Martinkou do Prahy
3. 7. - 6. 7. 2007 Rock for people, Hradec Králové
8. 7. - 10. 7. 2007 Hody Lužice
13. 7. -14. 7. nebo 20. 7. - 21. 7. Expedice Kroměříž (sledujte blog, víc už brzo;)
20. 7. - 29. 7. 33. Letní filmová škola Uherské Hradiště
27. 7. - 28. 7. Hrachovka, Hrachovec u ValMezu
srpen 2007 Stanování (je v jednání, sledujte blog;)

P.S. Možná jsem na něco zapomněl, tak kdyžtak doplňte ;)
P.S. 2 Návrhy na každou společnou ekšn vítány :)

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Honzi naprosto s Tebou souhlasím, ve všem..ta naše knihovnická rodinka fakt nemá chybu a těším se, že se o prázdninách s některýma určitě potkám :-)P.s. A nezapomeňte na zářijovou/říjnovou akci na Slovensku :)Romča